Les nostres 5 temptacions de Sant Jordi

música de mierda

 

Música de mierda, Carl Wilson. Potser llegint aquest llibre descobrim per què taral·legem incessantment cançons que odiem, o per què la dutxa ens sembla el millor espai per tornar-nos bojos cantant.

 

 

Hurra

 

 

Hurra, Ben Brooks. Perquè sí, perquè hem conegut en Ben Brooks i ens ha encantat, perquè els seus personatges són inoblidables i perquè després de llegir ‘Lolito’ ens vam quedar amb ganes de molt més.

 

 

el dia del cérvol

 

 

El dia del cérvol, Marina Espasa. Ja fa temps que teníem ganes de posar-li les mans a sobre a la segona novel·la de Marina Espasa. Cérvols que poblen Barcelona, personatges que freqüenten l’Heliogàbal i compren a la Calders i un viatge a Suècia inspirat per Enric Casasses.

 

mujer océano

 

 

Mujer Océano, Vanesa Martin. No podem amagar que som seguidores de la música d’aquesta cantant, i també aficionades a la lectura de poemes. És per això que no podíem deixar perdre l’oportunitat de comprar aquesta petita joia.

 

 

sara amat

 

La vida sense la Sara Amat, Pep Puig. El retorn a una infantesa arraconada al fons de nosaltres; la vida de poble, els amics que ens venen a buscar per anar a la piscina, i el nostre primer amor.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s