Cérvols, cérvols everywhere

el dia del cérvol

Títol: El dia del cérvol
Autor: Marina Espasa
Puntuació: 7.5
Editorial: L’Altra Editorial

Què? La Minerva, que porta massa temps tancada treballant en una tesi sobre el temps circular a les novel·les artúriques, es veurà involucrada en una aventura plena de cérvols, nusos a la història i un atractiu botiguer del barri de Gràcia.

T’agradarà si t’agrada l’estil dels barcelonins que viuen al Paral·lel, surten per l’Heliogàbal i viatgen, de tant en tant i de sobte, a Suècia.

La nostra cita preferida: “No és cap riu, és un braç de mar, explicava el Ricard, però a mi m’agradava pensar que era un riu, preferia les ciutats amb riu, devia ser culpa d’haver llegit tant.”

Com l’has de llegir? Si per casualitat tens programat un viatge a Mälmo, Estocolm, o alguna altra part de Suècia, reserva’t el llibre per l’ocasió. Si no, sempre pots llegir-lo amb una bona cervesa sueca a mà.

Una curiositat: Els cérvols tenen una càrrega simbòlica important en el món medieval: beuen per curar-se les ferides, per saciar una set que mai no s’acaba, perquè la set sempre és de desig i el desig és l’engranatge de la vida.

Si t’ha agradat et recomanem, si no els has llegit ja, altres autors catalans de costumisme fantàstic com Calders, Monzó o Pàmies.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s