L’estiu que comença

Sens dubte l’estiu és una bona època per llegir sobretot per aquelles persones que per manca de temps no ho poden fer. A l’arena, a la piscina o a casa i ben resguardats de la calor, els llibres són la millor companyia per gaudir de les vacances. Hi ha opcions per tots: per posar-nos al dia amb les últimes novetats o per rescatar del prestatge algun clàssic d’aquests que tens a mitges. En aquesta entrada us donem vàries suggerències per diferents gustos que esperem que us agradin.

El fenomen del moment…

978841645739

El fenomen Ferrante és ja des de fa un temps un dels grans èxits a les llibreries i entre els lectors. Es tracta de quatre volums que relaten la vida de dues amigues, la Lila i la Lenù, que passen per totes les etapes de la seva vida i, per tant, amb alegries, desavinences, amors i camins que se separen i es retroben. Aquest estiu l’editorial La Campana n’ha publicat el tercer volum Una fuig, l’altra es queda. Amb una prosa lleugera però que enganxa gairebé sense saber com aquesta és una manera perfecta per llegir volum rere volum aquesta història d’Elena Ferrante com qui s’enganxa a una sèrie. Aquí trobareu una ressenya que vam fer sobre el primer volum i on descobrireu perquè Elena Ferrante s’ha convertit en el pseudònim més aclamat dels últims temps.

Són bons temps pels amants del thriller…

569427730

Cada cop són més els que s’han apuntat al gènere de la novel·la negra que passa per un moment esplèndid gràcies a autors com Pierre Lemaitre. Els aficionats a aquest món particular el coneixeran de sobra però aquest és també un bon moment per introduir-s’hi per aquells que no hi estan acostumats. A nosaltres ens va captivar amb els seus girs argumentals a Vestido de novia i, per això, us recomanem que proveu amb qualsevol de les seves obres que, per cert, estan traduïdes al castellà i podreu trobar a qualsevol llibreria.

Clàssics que es renoven

978849104255En motiu del seu 50è aniversari l’editorial Alianza ha reeditat alguns clàssics de la literatura universal. Nosaltres hem escollit recomanar-vos Proust A la recerca del temps perdut perquè és una d’aquelles joies que s’han de llegir almenys un cop a la vida i que traspassen els límits de la literatura i passen a ser alguna cosa més. Per aquells que no només busques una bona història sinó que gaudeixen amb la lectura d’una prosa amb un estil propi i inimitable, aquest és es llibre que pot estar sobre la tauleta aquest estiu.

De moment us deixem amb aquestes idees però ja sabeu que esteu convidats tant a fer-nos recomanacions com a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del blog, el mail o les xarxes! Gaudiu d’un estiu que comença ple de bones lectures!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s