Per què no coneixem Lucia Berlin?

manual per a dones

Aquest mes volem retre homenatge a una autora estatunidenca que, fins ara (esperem) ha estat oblidada i poc reconeguda en vida -com els grans artistes, no?-: Lucia Berlin. Nosaltres tot just acabem de començar Manual per a dones de fer feines, i ja ens hi sentim atrapades. Es tracta d’un recull dels millors relats de l’autora, la majoria dels quals són autobiogràfics. Als que estigueu dubtant sobre si el llegireu o no, només us volem dir el mateix que diu L’altra editorial, els valents que han editat Berlin en català, a la seva pàgina web, perquè pensem exactament el mateix, i no ho diríem millor:

“Recomanem la lectura d’aquest llibre a totes les dones de totes les edats i cultures del món, i el receptem a tots els homes de la terra com a lectura obligatòria per a la seva educació sentimental.”

Durant aquest mes us anirem donant més informació tant sobre l’autora com sobre el llibre, però de moment no en podem dir gaire res més. Ara us toca a vosaltres: aneu a buscar el llibre o demaneu-lo, que segur que coneixeu gent que ja l’ha llegit i endinseu-vos al món de Lucia Berlin, no us en penedireu!

Anuncios

Un comentario en “Per què no coneixem Lucia Berlin?

  1. Pingback: El que hem llegit aquest estiu | WoolfWildeWeb

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s