Tots vivim en la ignorància

La llum a casa dels altres

Títol: La llum a casa dels altres
Autor: Chiara Gamberale
Puntuació:8,5
Editorial: La Butxaca

Què? La història d’una nena que ha quedat orfe de mare i la seva recerca per descobrir la identitat del seu pare. Mentrestant viu acompanyada per tota una sèrie de personatges que habiten en el seu edifici de Via Grotta Perfetta 315 i que l’acompanyaran en el seu creixement.

T’agradarà si… t’agraden les històries senzilles però plenes de grans veritats.

La nostra cita preferida: “Que en els moments de desesperació no et passés pel cap envejar la felicitat dels altres, la sort, els èxits dels altres, les certeses, els resultats, la llum a casa dels altres: pertot arreu hi ha bé, pertot arreu hi ha mal.”

Com l’has de llegir? Ofereix una lectura senzilla i fàcil i, en canvi, hi ha quelcom que fa evident que està ple de saviesa i de grans reflexions amagades en aquesta aparent simplicitat.

Una curiositat: l’autora d’aquest llibre, Chiaa Gamberale, és polifacètica. A més d’haver publicat uns quants llibres és actriu i presentadora de ràdio i televisió a Itàlia.

Si t’ha agradat, probablement gaudiràs amb la història de L’elegància de l’eriçó on també tenim una protagonista jove i amb una vida ordinària i excepcional com totes. La càrrega filosòfica també resta amagada sota la senzillesa de les coses que, a primera vista, semblen simples. 

-Wolf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s