Barcelona en vers

Sou amants de la poesia però us limiteu a comprar Lorca o Ferrater i llegir-lo en la intimitat de casa vostra, quan esteu sols i, si no sabeu del cert que ningú us escolta, no us atreviu a recitar-ne alguna estrofa? Heu pensat mil vegades en com us agradaria conèixer algú que compartís la vostra passió, i poder compartir llibres, recomanar-vos autors o, fins i tot, assistir a algun recital?
Avui us recomanem un parell de llocs on, de segur, us sentireu a gust si sou amants de la poesia i busqueu simpatitzants. No us quedeu a casa, hi ha molts poetes que encara no coneixeu, i molts més que estan per descobrir!

L’Horiginal
Captura de pantalla 2016-09-26 a les 22.34.53.png

Un emblema per als poetes (i amants de la poesia) de la Ciutat Comtal. L’Horiginal és, cada dimecres, el lloc de trobada per a gent com vosaltres que, compartint unes patates, olives i amb una canya a la mà, pot anar a escoltar presentacions de llibres, homenatges o actes més innovadors, com és el recital de poesia visual que s’hi farà demà, dimecres 28 de setembre.

Escola Bloom
bloom
Han obert fa poc, però ja s’estan creant un nom al món de la literatura barcelonina. Una escola d’escriptura nova, diferent, que ofereix cursos d’escriptura creativa de poesia començant des d’aquest octubre mateix. A nosaltres ens han guanyat amb un curs on s’explora l’obra de Virginia Woolf… no ens hi podem resistir. Així doncs, si el que voleu és convertir-vos en poetes, no badeu ni un segon, aquesta és una gran oportunitat!

La Poeteca
createca.jpg
La Poeteca és un espai dins un bar del carrer del Compte Borrell que rep el nom de la Createca, perquè a més de poder-hi anar a beure alguna cosa, s’hi fan tota mena d’activitats, des de presentacions de treballs de màster fins a cursos per aprendre a parlar en públic. Però si el que t’interessen són els recitals, entra, travessa el local i pren un lloc al petit espai que s’amaga el fons, algun dijous qualsevol. T’assegurem que gaudiràs. Ah, i a més, si tens sort coneixeràs la Maria Antònia Massanet, la poeta que gestiona la Poeteca i que, a més, fa de tant en tant fa cursos de poesia!

Ara ja no teniu excusa per tancar-vos a l’habitació i no compartir aquesta afició tan enriquidora i profunda. Feu-nos saber si visiteu els llocs que us hem recomanat, i què en penseu!

-Wild

Deja un comentario