Club de Lectura Feminista

club de lectura feminista.jpg

Sempre hem tingut molta sort amb tot, i fa un parell de setmanes vam tornar a viure un fet d’aquests amb què et dius “ostres, quina sort que he tingut”. Resulta que La Tribu de Frida (un bloc que us recomanem molt), va organitzar un Club de Lectura Feminista a Barcelona, però amb tan mala sort -o bona sort, segons com ho mirem- que les places es van acabar de seguida, abans que ens hi poguéssim inscriure. Un parell de dies més tard, ens vam assabentar que, com que havien tingut tant d’èxit, havien decidit organitzar un segon grup, al qual sí vam estar a temps d’apuntar-nos. Es fa alguns divendres a la novíssima Llibreria Malpaso (C/ de Girona, 59), i estem molt emocionades perquè avui es fa la primera sessió!

solterona

Per aquesta setmana hem de dur llegit Solterona, de Kate Bolick -en una edició molt bonica de Malpaso, per cert-. De moment no revelarem gaire més sobre el llibre, segur que molts n’heu sentit a parlar i, sinó, no passa res, perquè en sentireu ben aviat al nostre bloc.

Us mantindrem informats sobre aquestes sessions al Club de Lectura perquè aquells que, com nosaltres en un inici, no hàgiu estat a temps d’inscriure-us o, simplement, no us haguéssiu assabentat que es feia, o no teniu el temps o la disponibilitat per assistir-hi, tingueu igualment l’oportunitat de ser part d’aquesta iniciativa tan bonica i que tant ens emociona, ja des d’abans de començar.

Estigueu atents, escriurem aviat!

-Wild

Anuncios

Un comentario en “Club de Lectura Feminista

  1. Pingback: Solterona. Una porta d’entrada al feminisme | WoolfWildeWeb

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s