Club de Lectura de Novembre

Si ens heu anat seguint a xarxes socials, haureu vist que estem molt emocionades pel llibre que toca aquest mes. Primer de tot, perquè és d’Expediciones Polares, una editorial independent que “busca històries noves, universos per descobrir i terres polars que recórrer i compartir” i que mai ens ha deixat indiferents. Però també estem contentes perquè ens ha obert les portes al món d’un autor fantàstic.

los-abismos

El llibre del que estem parlant és Los Abismos, i l’escriptor, el donostiarra Iban Petit, a qui hem conegut una mica més a través dels seus articles i col·laboracions. A més, Petit ens arriba amb una garantia: la seva primer novel·la, Anotaciones Circulares, va ser finalista del Festival Premier Roman de Chambéry (França), i va ser considerada com una de les millors primeres novel·les en castellà del 2015.

Si encara teníeu algún dubte respecte quin llibre llegir ara creiem que us els hem aclarit tot, i si encara no n’esteu del tot segurs, deixeu-nos compartir amb vosaltres el petit resum del llibre, fet per la mateixa editorial:

Sorprendente y conmovedora. Narrada con un pulso apasionante Los abismos nos presenta la historia de tres generaciones de mujeres, de tres vidas de descubrimientos y de retos diarios, de sobresaltos que irrumpen y lo cambian todo. Una historia en la que la soledad, la incertidumbre y la pérdida se entremezclan con la tenacidad, con el amor y, sobre todo, con el asombro.

Esta es una novela llena de precipicios, de saltos al vacío, de noches en vela y de reflexiones brillantes. Una novela construida con precisión que nos habla de lo que somos a partir de lo que fueron quienes nos precedieron y que de forma certera nos dibuja diferentes rostros de la mujer desde la segunda mitad del siglo XX hasta la actualidad. Y todo ello con la literatura como hilo conductor.

-Wild

Anuncios

2 comentarios en “Club de Lectura de Novembre

  1. Pingback: Descobrint Iban Petit | WoolfWildeWeb

  2. Pingback: Wish List de llibres per Nadal | WoolfWildeWeb

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s