Victòria Quingles, la veu dels poemes

Ja sabeu que la literatura és la nostra gran passió i si, a més, les lletres van acompanyades de música i d’una veu extraordinària només podem dir que ens sembla quelcom meravellós. Per això avui us volem presentar una artista que potser no coneixeu però a qui val molt la pena seguir la pista.

Es diu Victòria Quingles, és de Mallorca i té 23 anys. Actualment es troba preparant el seu primer àlbum que compta amb la producció i arranjaments de Carles Cases. En aquest disc podrem escoltar per primera vegada les pròpies composicions de la cantant que ha musicat poemes d’autors coneguts con La Sirena de Joan Alcover i d’altres inèdits. Anuncia que serà un disc mediterrani, amb orquestra i, per suposat, amb la seva veu inesgotable.

Abans de fer aquest dic, Victòria Quingles ha recorregut escenaris de Mallorca i de Catalunya amb les seves versions primer de clàssics anglesos i després posant veu a les lletres de la Nova Cançó amb actuacions com aquesta:

En fi, nosaltres no ens volem quedar sense escoltar aquest primer àlbum del que molt aviat tindrem notícies i us volem animar a ajudar a fer-lo possible mitjançant el verkami que ha creat i on podeu posar el vostre granet d’arena per fer realitat aquest projecte.

https://www.verkami.com/projects/16193-primer-disc-victoria-quingles/widget_landscape

Moltes gràcies!

-Wolf

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s