Els concerts que no ens perdrem el 2017

La Oreja de Van Gogh

el planeta.jpg

Quan? Dissabte, 18 de Març
On? A la sala BARTS
Com compro les entrades? Ens sap greu dir-vos que estan esgotades, però no perdeu l’esperança, amb l’èxit que han tingut podria ser que fessin un altre concert a Barcelona, estigueu atents!

Si hi ha un grup que fa temps que volem veure en viu i directe és La Oreja de Van Gogh. Per a molta gent de la nostra generació (som dels 90 nosaltres) “La playa”, “Soledad”, “París” i bàsicament les cançons de El viaje de Copperpot ens van marcar la infància. Ara feia temps que no venien a Barcelona, i el seu nou disc –El planeta imaginario- ha estat una molt bona notícia pels seus fans. Jo no els he sentit mai en directe, així que aquesta vegada no m’ho podia perdre!

Vanesa Martin

munay.jpg
Quan? Dilluns, 15 de Maig
On? Al Gran Teatre del Liceu
Com compro entrades? Les pots comprar aquí, tot i que ens sembla que si no estan ja esgotades, falta molt poquet.
Fa temps que estem enamorades d’aquesta cantautora malaguenya. Vam estar mig 2016 esperant el seu concert i, quan a finals del 2017 ens vam assabentar que tornava a treure disc –Munay- i, en conseqüència, a fer una gira, vam córrer a comprar les entrades. A més, al Liceu! Sabem que encara falten uns mesos, però l’esperem amb moltes ganes.

Sílvia Pérez Cruz

ep008101_1.jpg

Quan? Dimecres 17 de Maig
On? Al Gran Teatre del Liceu
Com puc comprar les entrades? Les pots comprar aquí. D’aquestes estem segures que encara en queden, però no badeu, que volaran!

Si ens heu estat seguint durant un temps, ja sabreu que en aquest bloc hi ha una mica d’obsessió amb la Sílvia Pérez Cruz. No només ens agrada com canta, sinó també com actua, com parla, com és… en fi, que com ens passa amb tots els que no ens podíem perdre aquest 2017, estem perdudament enamorades d’ella i no ens la podíem perdre.

Sabina

sabina.jpg

Quan? Dimecres 28 de Juny
On? Al Palau Sant Jordi
Com puc comprar les entrades? Les pots comprar aquí. D’aquestes també en queden un grapat (és el Palau Sant Jordi!) però no us confieu, no us confieu…

Assabentar-nos que Joaquin Sabina treia un disc nou –Lo niego todo– i venia a Barcelona va ser la cirereta que va coronar el pastís dels concerts d’aquest any. Tot i que ens hem gastat tot el pressupost, i que diem el mateix amb tots, no ens el podíem perdre (per això són els “imprescindibles del 2017). A més, vés a saber quan tornava, si el deixàvem escapar.
De moment, encara no hi ha cap cançó del seu disc nou, i en els vídeos que hi ha a Youtube on llegeix fragments dels nous temes, se’l sent demanar que no es pengi en línia; per això, per no faltar al respecte, us en deixem una de més vella -però no menys bona- per anar obrint boca.

-Wild

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s