5 llibres per no fallar aquest Sant Jordi

QUINS LLIBRES REGALAR AQUEST SANT JORDI.png

Quina millor manera hi podria haver de demostrar que estimes algú que regalant-li un llibre? No se’ns ocorren gaires millors regals, a nosaltres (sí, potser som una mica frikis, però és veritat). Però a vegades es fa difícil escollir un llibre entre tots els que es poden trobar a les llibreries, sobretot per persones que no són de llegir cada dia i tenen una llista de llibres pendents. Per això, avui us portem una llista amb llibres actuals i el perfil de lector que va amb cada un. Així segur que no falleu!

9788416290154

 

Toca el piano de James Rhodes

Per aquell amic o amiga (o alguna cosa més) que potser no està sempre amb el nas enganxat a les pàgines d’un llibre, sinó que es passa les hores lliures trastejant amb la guitarra vella que té per casa o intentant treure les seves cançons preferides d’oïda al piano.

 

 

3a-coberta-mare-401x609.jpg

 

Tu no ets una mare com les altres d’Angelika Schrobsdorff
Aquest llibre l’heu de regalar a aquella persona inconformista i alegre, aquella amb tantes ganes de viure la vida, malgrat les inclemències i els obstacles. Tots coneixem una persona així, i es mereixen conèixer Else, la mare d’Angelika Schrobsdorff.

 

 

 

9788416698035.jpg

 

Els millors relats de Roald Dahl de Roald Dahl 

Ai, el gran Roald Dahl… què dir-ne? Malgrat aquest és un llibre que pot agradar a qualsevol, recomanem que el regaleu als joves de la família que no són extremadament aficionats a la lectura. Aquest recull de contes curts, dinàmics i addictius, és ideal per una lectura ràpida, un públic que es cansa aviat i està predisposat (inicialment, si més no) a llegir unes poques pàgines d’una sola sentada.

 

feminisme

 

Curs de feminisme per microones de Natza Farré
Regaleu-lo a tothom que estigui mínimament interessat en el feminisme. Evidentment us podríem recomanar que el regaleu a l’avi, oncle, cunyat o qualsevol home masclista (o dona, que també n’hi ha) que us envolti, però pensem que seria llençar els diners a la brossa. Posats a regalar llibres, intentem que la persona obsequiada el llegeixi, sinó ens quedem com al principi.

 

años-salvajes

 

Años salvajes de William Finnegan
La nostra última recomanació va per aquell amic o amiga que no para quiet en tot l’any. Un dia són d’escalada, el següent es llancen amb paracaigudes i l’altre se’n van a recórrer Europa en bicicleta. Us diran que no llegeixen perquè no tenen temps, però si els presentem un personatge com William Finnegan, amb el qual es sentiran més que identificats, segur que troben cinc minuts al dia (encara que sigui a l’autobús que els porta d’una aventura a la següent) per fer una ullada a la vida d’aquest apassionat del surf.

Esperem que us serveixin les nostres recomanacions, ens agradaria molt que compartíssiu noves suggerències o opinions als comentaris del bloc o a les nostres xarxes socials: Facebook o Twitter.

Feliç Sant Jordi.

-Wild

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s