L’estiu que comença

Arriba juliol, els cursos acaben i l’estiu que comença sembla una de les millors èpoques de l’any per gaudir de la lectura. Us proposem quatre lectures per aquestes vacances en què podeu aprofitar per llegir els clàssics més densos, les novetats o aquells llibres que heu deixat a la tauleta sense encetar perquè no hi havia temps. Aquestes són les nostres propostes:

Per posar-se al dia…

978841645739

Si no coneixeu la història de la Lina i la Lenú, ara teniu la oportunitat d’enganxar-vos a aquesta saga i llegir els quatre volums com qui mira una sèrie en bucle i sense pausa fins a altes hores de la nit. Una fuig, l’altra es queda és la tercera part d’aquesta història apassionant que acaba de ser publicada en català per La Campana. És un moment perfecte per apropar-se a les vides d’aquestes dues amigues entre l’amor i l’odi. Podeu trobar la ressenya del primer volum aquí.

 

569427730

Els amants de la novel·la negra el coneixen de sobra. Pierre Lemaitre s’ha convertit en tot un fenòmen del gènere de suspens amb llibres com Vestido de novia. Totes les obres escrites per l’autor francès es tradueixen en castellà i és fàcil trobar-los a les llibreries. Aquesta és també una bona oportunitat per iniciar-se en el món del thriller amb llibres que, us assegurem, us fascinaran.

Pels indispensables…

Si el que us proposeu és llegir aquells clàssics imprescindibles però que requereixen una lectura molt atenta i intensa les nostres suggerències són, en primer lloc, Guerra i Pau. El clàssic de Tolstoi és una bona manera d’introduir-se a la literatura russa i, a la literatura universal, amb un llibre que conté història, escenes bèl·liques i històries d’amor i que sobreviu intacte al pas del temps.

9788429762990

Aprofitant les noves edicions de clàssics que ha fet Alianza editorial per celebrar el seu 50 aniversari, un dels exercicis literaris més interessants és el de Marcel Proust. Una mirada que resulta imprescindible per tots aquells que no només estan interessats en llegir una bona història sinó que busquen alguna cosa més: un estil, una forma d’escriure, una manera d’entendre la literatura.

978849104255

Gaudiu de les lectures estiuenques i seguiu molt atents al bloc!

 

Anuncios