WoolfWildeWeb

“Amb llibertat, llibres, flors i la lluna, qui podria no ser feliç?”
― Oscar Wilde

Som aquí per escriure sobre llibres. Malgrat la ‘url’ del bloc, no farem únicament ressenyes de llibres de Woolf i Wilde, sinó tota mena de publicacions. No som crítics professionals, sinó dues noies apassionades de la lectura. Les nostres aspiracions no són arribar a la veritat absoluta, o il·luminar el vostre camí a través de la interpretació de la paraula escrita; el nostre únic objectiu és compartir amb vosaltres les nostres experiències de lectura, tant les satisfactòries com les que no ho resultin tant.

Som aquí per escriure sobre llibres, i com ens sentim llegint-los, o quina percepció n’hem tingut. Tot el que necessitem és que gaudiu aquest bloc i que trobeu en ell una eina útil per completar la vostra “llista de lectures”, i potser també descobrir algun autor que mai hauríeu pensat que encaixaria amb les vostres preferències.

Si esteu desitjant comentar qualsevol ressenya, estarem més que contentes de sentir la vostra opinió. Com hem dit, no esperem tenir la raó absoluta, així que, tant si esteu d’acord com si no amb la nostra opinió, feu-nos-ho saber.

Gràcies per llegir-nos; esperem que passeu una bona estona!

Anuncios