Wish List de llibres per Nadal

regals-per-nadal

Viviu amb un d’aquests éssers estranys que es tanquen a l’habitació sense aparells electrònics per llegir llibres de paper? No sabeu què regalar-li per Nadal, perquè els gadgets que li heu comprat altres anys encara estan per utilitzar?

O potser esteu a l’altra banda, i vosaltres sou els que viviu envoltats de gent que no ha obert un llibre en la seva vida, i que l’únic que llegeixen són les instruccions dels Yakisoba (i encara gràcies) i, encara a sobre, mai us encerten el regal de Nadal?

Sigui com sigui, no us preocupeu, estem aquí per salvar-vos, i per això en aquesta entrada us portem la Guia definitiva de regals infal·libles per a amants dels llibres! Ideal tant si el que voleu és regalar com que us regalin. Compartiu-la per ajudar els vostres amics.

Llibres pels estetes

Untitled-2.png

Hem de confessar que a vegades, i només a vegades, jutgem els llibres per les seves portades. Però no és just! És que amb editorials com Blackie Books, Malpaso Expediciones Polares és impossible resistir-s’hi. Però aquests que us recomanem, a més de servir per decorar, us faran gaudir d’una bona lectura:

 

Pels amants de les (auto)biografies

biografies.png

Ens fa vergonya admetre que no tenim cap d’aquests magnífics llibres (sobretot personalment em fa vergonya no tenir la que sembla ser una de les millors biografies de Virginia Woolf), però podem dir que és perquè ningú ens les ha regalat encara. Esperem que tingueu més sort, i algú del vostre entorn un regali una d’aquestes joies:

Pels més joves

pels joves.png

Hem de fer un regal a un nebot, al fill d’un amic, a cosins joves… i tant si és perquè sabem que els agrada llegir, com si el que pretenem és inculcar-los l’hàbit de fer-ho, hem decidit regalar un llibre (o potser perquè sabem que ningú més ho farà). Els llibres que us recomanem pretenen presentar una alternativa a les novel·les romàntiques aquestes que es regalen quan no se sap què regalar; és important que els joves (i sobretot les joves) coneguin personatges forts amb qui poder-se identificar.

L’imprescindible James Rhodes

James Rhodes Christmas.png

Si no heu llegit Instrumental, què espereu? És un dels llibres de l’any i, a més, preciosament editat per Blackie Books; què més es pot demanar per Nadal? I si ja l’heu llegit i, com nosaltres, heu quedat totalment enamorats de James RhodesToca el Piano ha d’estar a la vostra llista de pendents sens falta. Per a nosaltres, un imprescindible.

I finalment, els que mai fallen

classics.png

A vegades volem fer un regal a persones que no coneixem massa bé. Doncs aquí teniu un parell de llibres que mai fallen: si els agrada llegir, us estaran molt agraïts, i potser fins i tot pensaran que sou una persona culta; i si no, doncs sempre queda bé tenir un Gabriel García Márquez o un Albert Camus asseguts a l’estanteria del menjador.

 

Aviat publicarem una llista amb regals -que no són llibres- per fer als amants de la literatura, perquè regalar llibres està molt bé, però també hem de ser una mica creatius, home. No us ho perdeu!

-Wild

Un comentario en “Wish List de llibres per Nadal

  1. Pingback: Regals de Nadal que no són llibres (però també són genials) | WoolfWildeWeb

Deja un comentario